miercuri, 13 aprilie 2011

Qri din T-ara experimentează toaleta bărbaţilor.




Poze cu titlul "Experienţa lui Qri din T-ara în toaleta bărbaţilor" au apărut pe diverse comunităţi virtuale recent.
Pozele înfăţişează o Qri adorabilă într-un hanorac aşteptând în afara toaletei bărbaţilor, şi apoi încercând să "folosească" un pişoar.
Aparent, pozele au fost postate pe blogul personal al lui Qri în 2008.
Fanii au comentat, "Qri era rea," "E aşa de ciudată!" "E dinainte de debut, dar şi atunci strălucea de frumuseţe," şi "Zeiţa Qri făcea astfel de glume?"






Shorry J dezvăluie o poveste din spatele scenelor despre Kim Hee Sun şi soţul ei


În cel mai recent episod din Strong Heart, Shorry J din Mighty Mouth a dezvăluit o poveste despre munca împreună cu cunoscuta actriţă Kim Hee Sun la MV-ul pentru single-ul lor digital, "Love Is".
Shorry J a invitat-o pe actriţa căsătorită la un concert în club pentru a-i mulţumi pentru ajutorul cu melodia şi videoclipul, dar se pare că soţul ei nu a fost foarte încântat de ofertă.
Shorry a spus, "Când am invitat-o să urce pe scenă, expresia de pe faţa soţului ei a devenit puţin ciudată."
A adăugat mai apoi, "Soţul ei a vrut să-mi vorbească în particular, aşa că m-am speriat că ceva rău avea să se întâmple, dar, în schimb, mi-a cerut să o urc pe scenă şi să cânt cât de mult pot," făcând audienţa din studio să râdă.
Episodul din Strong Heart a arătat şi video clipuri de la performanţa de pe scenă a lui Kim Hee Sun.

Viitoarea trupă B1A4 ne este prezentată!

Notă: Acest articol este compus, de fapt, din trei.

A apărut un nou grup de idoli în oraş, şi au un concept care e destul de unic. Numiţi "B1A4", grupul a fost iniţial prezentat publicului printr-un webtoon (benzi desenate online).
Deoarece atât de puţină informaţie este disponibilă deocamdată (în afară de webtoonul propriu-zis), netizenii au înnebunit cu speculaţiile. Un netizen pretindea să fi înţeles sensul din spatele numelui lor - explicând că personajele din webtoon aveau grupele de sânge A şi B.

Altcineva a presupus că grupul ar fi mixt, cu toate că există doar cinci personaje principale, toţi băieţi, în poza de deasupra (Gong Chan, Shin Woo, San Deul, Jin Young şi Baro), zvonurile spun că există şi o fată, pe nume Anna.
Pe 11 aprilie, un reprezentativ de la agenţia B1A4 a prezentat, în final, o faţă şi o scurtă biografie a unuia dintre membri. Prezentat ca liderul, Jin Young, reprezentativul a pretins că acest idol are un talent muzical excepţional.

 "Se pot găsi multe informaţii interesante despre B1A4 în webtoon," a spus. "Agenţia noastră primeşte o mulţime de telefoane cerând mai multe informaţii. Jin Young este liderul echipei şi a fost pregătit în compunerea melodiilor, cântat, şi actorie pentru ceva vreme acum. Are un talent muzical excepţional, şi albumul lor va conţine un cântec compus şi scris de el."
B1A4 urmează să debuteze la sfârşitul lunii.

În ciuda faptului că se alătură unei pleiade de trupe de băieţi care urmează să debuteze, cum ar fi Boyfriend, M-1, X-5, Block-B şi After School Boys, cel mai nou grup care se alătură, B1A4, a avut o metodă neconvenţională de a-şi face debutul public - prin webtoons!
Astăzi, cel de-al doilea membru, Baro, a fost dezvăluit pe pagina principală a siteului oficial B1A4.
Un reprezentativ a WM Entertainment, agenţia B1A4, a spus, "În ciuda faptului că arată adorabil, Baro are un ton de rap carismatic. Şi-a pus amprenta pe toată creaţia rapului pentru albumul lor de debut şi este excepţional de talentat în acest domeniu."
Vă vom anunţa dacă mai multe informaţii apar despre Baro şi restul membrilor din B1A4.


După ce şi-au dezvăluit primii doi membri, trupa B1A4 şi-a updatat website-ul, arătându-ne şi pe cel de-al treilea membru, Gongchan.
Un reprezentativ al WM Entertainment a spus, "Gongchan este maknae, şi principalul solist al echipei. Are nu numai talent vocal, dar este şi un actor impresionant, aşa că va putea să facă promoţii pe diferite niveluri."
Aşteptaţi să apară şi informaţii despre Sandeul şi CNU în următoarele zile!

Pozele candide ale actriţei Nam Sang Mi atrag atenţie considerabilă!

Poza candidă a actriţei Nam Sang Mi a stârnit foarte mult interes printre netizeni.
Pe 11 aprilie, printr-o comunitate virtuală, o poză a lui Nam Sang Mi a fost postată, împreună cu titlul, "O poză candidă recentă de-a lui Nam Sang Mi la nunta unei rude."
În această poză, Nam Sang Mi purta o jachetă neagră şi îşi legase părul în spate cu modestie, emanând o aură de modernitate şi graţie. A fost luată în calcul în mod special pielea perfectă a lui Nam Sang Mi, fără nicio pată. Persoana care a încărcat poza a lăsat şi o scurtă explicaţie lângă poză, "Faţa fără machiaj a lui Nam Sang Mi arată exact la fel."
Netizenii au lăudat poza, spunând, "Graţia feţei ei este uluitoare.", "Felul în care râde cu ochii e atât de atractiv" şi "N-ar trebui să fie mai frumoasă decât mireasa!"

Sato Natsuki din AKB48 face poze cu Goo Hara din Kara!


Sato Natsuki, membră a AKB48, este cunoscută ca fiind o fană a tuturor lucrurilor coreene. Vorbeşte coreeană, şi chiar a făcut prezentările pentru AKB48 când vizitau Coreea. Pe lângă faptul că vorbeşte coreeană, se ştie că iubeşte mâncarea şi muzica coreeană, aşa că nu ne surprinde că s-a împrietenit cu Goo Hara din grupul coreean KARA - cele două au chiar şi accesorii pentru telefoane tip "cuplu".
Pe 12 aprilie, Natsuki răspundea la întrebările unor fani pe blogul ei, şi a fost întrebată:
Întrebare: "Ce aştepţi să se întâmple acum?"
Răspuns: "Acum? Tada!
-poza cu Goo Hara văzută mai sus-
Asta <3
O poză cu Hara din KARA ^^
Din ceva cauză, de fiecare dată când fac poze cu Hara, sunt neclare -.- Dara, asta este cea de-a patra încercare, şi în sfârşit a ieşit bine hehe"

marți, 12 aprilie 2011

Park Min Young, model pentru "Compagna"


Park Min Young şi-a arătat farmecele adorabile într-un photoshoot cu iz de vară pentru marca de îmbrăcăminte "Compagna". Cu frumoasa insulă Jeju ca fundal, actriţa a mai purtat o rochie albastră, o jachetă în dungi şi o bluză verde, exprimând vara care în sfârşit se apropie. Park Min Young a emanat o energie proaspătă, potrivită cu cea a unei adolescente bucurându-se de vacanţa de vară.
Actriţa filmează deocamdată pentru "City Hunter" al SBS, care urmează să fie lansată pe 25 mai.





În spatele scenelor, cu Rania!

După multă anticipaţie, doamnele din Rania şi-au făcut în cele din urmă debutul săptămâna trecută la Music Bank. Cu sosirea lor pe scena muzicală, grupul a generat multe discuţii, atât bune cât şi rele.
Recent, un video din spatele scenelor cu Rania în timp ce înregistrau "Dr. Feel Good" a fost încărcat pe internet.
Aceasta este o bună oportunitate să auziţi vocile talentate ale fetelor fără melodia de fundal, ascultaţi mai jos!

NS Yoon Ji lansează un nou single digital!

NS Yoon Ji, diva sexy şi VJ-ul pentru "Pops in Seoul" de la Arirang TV tocmai şi-a lansat cel de-al doilea single digital intitulat "Talk Talk Talk".

În conjunţie cu lansarea single-ului digital, MV-ul cântecului a fost făcut public.

Acesta este oarecum diferit de stilul ei obişnuit, fiind făcut din animaţii gen plastilină. Uitaţi-vă la el mai jos!

Rainbow împărtăşesc poze demonstrând munca grea pe care au depus-o pentru comeback!

Ca multe alte lucruri, comeback-ul impresionant al trupei Rainbow cu cea mai nouă melodie a lor, "To Me", nu a fost făcută fără sacrificii. Fanii au fost şocaţi de pozele pe care fetele le-au împărtăşit recent pe pagina lor de Facebook, care au dezvăluit efortul depus în pregătirile pentru comeback.
Yoon Hye poate fi văzută cu picioarele acoperite de bandaje din cauza repetiţiilor pe tocuri. Jaekyung, Woori, No Eul, Seung Ah şi Hyun Young pot fi şi ele observate aţipind sau dormind oriunde şi oricând pot. In mod hilar, Hyun Young este înfăţişată îmbrăţişând un ventilator în timp ce doarme, din cauza căldurii de la lungile ore de repetiţii ale coregrafiei.
Încă de când şi-au deschis pagina de Facebook, fetele au continuat să posteze update-uri şi să converseze cu fanii. Au comentat, "Este minunat că putem conversa atât de liber nu numai cu fanii noştri coreeni, dar şi cu cei internaţionali. Ne simţim mult mai responsabile să ne descurcăm mai bine. Mulţumim că vă îngrijoraţi atât de mult pentru noi. Ne distrăm foarte tare în timpul promoţiilor."


Jay din TRAX primeşte rolul principal într-o nouă dramă!

Jay din Trax (Lee Sae In) şi Jung Eun Chae (Go Eun Nim) vor juca rolurile principale!

Jay din TRAX (a.k.a. Typhoon) s-a pregătit pentru actorie în ultima vreme, preluând roluri secundare sau episodice (fratele vitreg al colegului de companie Sungmin în drama "Preşedintele" şi a făcut parte din musicalul "Cei Trei Muşchetari"). Tânărul star îşi va face debutul într-un rol principal în drama KBS1TV "Our Girls". Va fi co-star, alături de actriţa Jung Eun Chae, care a apărut recent în MV-ul lui Wheesung pentru "Words that Freeze My Heart"
KBS a confirmat că au oferit recent rolurile celor doi, şi au spus, "Vă rugăm să anticipaţi jocul lor fermecător şi pasional!"
Jay va juca rolul lui Lee Sae In, un bogătaş răsfăţat şi imatur, în timp ce Jung Eun Chae o va juca pe Go Eun Nim, o fată săracă ce înfruntă situaţiile dificile cu o atitudine pozitivă.
Celor doi li se va alătura fosta membră After School, devenită actriţă, Yoo Sooyoung şi actriţa Kang Sora.

Seulong din 2AM a fost prins într-o ceartă dintre IU şi mama ei!


Seulong din 2AM a mărturisit că a fost o dată prin în mijlocul unui conflict între IU şi mama ei. 
În episodul din 11 aprilie al "Night After Night", Taecyon şi Wooyoung din 2PM, Seoulng din 2AM, Alex şi Kim Dong Wan au apărut ca invitaţi, cu scopul de a împărtăşi poveşti ale "idolilor-actori".
Seulong a mărturisit că a fost o dată invitat la cină cu IU şi mama ei. A spus, "Mama lui IU mi-a cumpărat friptură de vită. În timpul promoţiilor noastre de la "Nagging", i-am promis lui IU că voi cânta la festivalul şcolii ei."
După ce a cântat la festival, Seulong a spus că a fost să ia cina cu IU şi mama ei, unde s-a găsit într-o situaţie mai neobişnuită. A elaborat, "În acea perioada, IU şi mama ei se certau în legătură cu mersul ei la facultate. Eu eram prins la mijloc şi nu ştiam ce să fac." IU anunţase anterior că nu avea să meargă la facultate, pentru a se putea concentra pe cariera sa muzicală.
Seulong a oftat, "IU mi-a cerut să o conving pe mama ei, în timp ce ea îmi cerea să o conving pe IU."

TiO lansează un nou CF, cu Yoochun din JYJ!

Dong Suh Food Co. a scos un nou CF pentru marca lor de ice tea, "TiO", care îl are în centrul pe Yoochun din JYJ! Yoochun joacă rolul unui profesor de liceu în CF şi poate fi observat sunând-o pe mama sa, plângându-se, "Copii din ziua de azi sunt aşa de înfricoşători! Vreau să mă transfer la altă şcoală. Mamă, tu ai absolvit un liceu numai pentru fete, nu?"
Alt profesor îl prinde plângându-se la telefon şi îl întreabă dacă are de gând să renunţe la slujbă sau nu. În mod ilar, Yoochun imediat schimbă placa şi exclamă, "Nu, chiar îmi place şcoala asta!"
Netizenii au comentat, "Mă bucur că pot să-l văd la broadcast public acum", şi "Ar fi chiar amuzant să merg la o şcoală cu aşa profesori!"
Uitaţi-vă la reclamă mai jos!

Jaejoong din JYJ vorbeşte despre singurătate, Twitter, şi schimbarea din stilul muzical al JYJ

Jaejoong din JYJ a stat recent de vorbă cu Hankooki , pentru un interviu mai lung, unde a vorbit în mod deschis despre o varietate de lucruri personale, cum ar fi relaţiile, contul lui de Twitter şi cariera sa muzicală. Aici avem şi interviul!


Jaejoong tocmai terminase un alt interviu, pentru un ziar diferit, la o cafenea din Seoul, când s-a întâlnit cu Hankooki, şi, în acel moment, părea fericit şi entuziast, deoarece "băuse câteva pahare de vin." 
În timp ce era pe drumul spre un bar din Samsong-dong pentru interviu, Jaejoong a început să-şi împărtăşească gândurile referitoare la recentul cutremur din Japonia şi problema radioactivă, ca o modalitate de a "sparge gheaţa" în maşină. Surprins de părerile sale destul de profunde în legătură cu subiectul, cel care i-a luat interviul a întrebat: "Citeşti mult?", la care cântăreţul i-a răspuns: "Mai degrabă decât din cărţi, învăţ multe de la cei din jurul meu."
  După ce au ajuns la bar, Jaejoong a pus pe masa de aluminiu un total de şase telefoane mobile, unul dintre care este cel pe care îl foloseşte în Japonia. A explicat că fiecare telefon este folosit pentru ceva legat de afaceri, şi că nu are unul numai pentru familie. Jaejoong a mai spus şi că, la un moment dat, a şters peste 1000 de contacte, spunând: "În timp ce-mi depăşeam problemele prin propriile forţe, am realizat că devenisem distant faţă de câţiva oameni. Nu am păstrat contactul, datorită suferinţei mele, motiv pentru care am mult mai puţini oameni care mă sprijină acum... Dar, asta fiind spus, încă mai am colegii de trupă şi fanii."


În cuvintele lui Jaejoong era conţinut şi un nivel mai profund de complicaţii şi greutăţi. Biografia de pe Twitterul personal spune "JYJ, din TVXQ", totuşi, în zilele cu interviuri, Jaejoong o schimbă la doar "JYJ.". Cântăreţul a explicat, "Adevărul e că TVXQ a fost prima mea definiţie, şi asta nu se va schimba niciodată. Nu e niciun alt motiv în spatele acestui lucru. E la fel ca şi pentru "JYJ"; când m-am trezit dimineaţa, simt că întreaga mea viaţă înseamnă "JYJ", motiv pentru care am schimbat-o. Punctul de după? Păi, chiar nu are niciun înţeles ascuns... (râde)"
În timpul altor interviuri din aceaşi zi, Jaejoong a recunoscut sincer că a fost într-un total de patru relaţii. De asemenea a revelat câteva poveşti complicate despre familia sa, dar a pus emfază în faptul că vrea să se concentreze în a vorbi despre "muzică".
"Am învăţat foarte multe după ce am primit rolul de director executiv pentru o performanţă în Tailanda. Când am primit acel rol, am avut foarte multe griji. Dacă merge bine, e datorită angajaţilor, dacă nu, ar fi fost vina mea. Vroiam să-mi asum responsabilitatea deplină pentru tot. Înainte de începutul concertului, am mers devreme, să verific totul cu grijă, de la aranjamente la timpul performanţelor. A fost o uşurare că s-a terminat cu bine, dar, sincer, a fost datorită uriaşului ajutor de la Junsu şi Yoochun, haha."
JYJ şi-au avut concertul "World Tour 2011" în Tailanda, în februarie şi martie, la "Impact Arena" în Bangkok pentru mai mult de 2.200 de fani. Cu ajutorul membrilor echipei, Jaejoong a aranjat luminile, intrarea publicului şi ţinutele din nimic. A folosit chiar şi cronometre pentru a verifica în mod direct sincronizarea perfectă a cât timp trebuie să stea în culise pentru a se pregăti pentru următoarea performanţă.
"De când sunt un cântăreţ, există multe momente în care mă gândesc "Ah, mă întreb cum ar fi dacă am face aşa." Dacă devin director mai des, nu crezi că o să pot să creez un concert chiar mai complet?"

 Jaejoong a mai spus, "Cred că şi fanii au simţit-o, dar muzica noastră s-a schimbat uşor. Nu am fi avut niciodată un cântec ca "Fallen Leaves" înainte. E adevărat că nu eram siguri că putem să ne descurcăm cu un cântec cu un astfel de ritm. Ne gândim să învăţăm mai multe despre armonii ca să putem să continuăm cu schimbările. După ce am început să ne producem propriile cântece, am simţit nevoia să învăţăm mai multe despre teoria muzicală."
O dată cu trecerea timpului, sticla de soju a început să se golească, şi cuvintele lui Jaejoong au devenit mai mult sincere decât amuzante. A început să-şi exprime gândurile legate de situaţia cu fosta sa agenţie, colegi şi juniorii care se schimbă, şi a vorbit despre zidul pe care a început să şi-l formeze datorită suferinţei şi cicatricilor. Jaejoong a exprimat în mod consistent că îşi doreşte să participe în activităţi de variety şi promoţii, ca şi ceilalţi membri.
Jaejoong spera că odată ce controversa cu fosta agenţie se va mai potoli, va putea să-şi cunoască fanii frecvent prin broadcast TV. Totuşi, speranţele sale nu au fost împlinite încă. Când întrebat dacă se simte singur, a râs şi a răspuns, "Când şi cum mă pot întâlni cu fanii? Să fiu sincer, cele mai multe din grijile mele se bazează numai pe asta. Cred că totul va fi bine. Plănuiesc să cânt tot restul vieţii, deci nu e ca şi cum aş putea să mă plictisesc."

Jang Geun Suk are acum propria aplicaţie iPhone!

Pe data de 9 aprilie, actorul Jang Geun Suk şi-a scos propria "Jang Geun Suk Application", într-un efort de a conversa mai direct cu fanii săi.
Utilizatorii de iPhone au fost primii care au putut downloada această aplicaţie specială. În prima zi de la lansarea sa, aplicaţia a ajuns pe locul 26 în topul celor mai bine vândute.
Aplicaţia le permite fanilor să trimită mesaje live, şi să vadă pozele pe care el le încarcă în mod direct. Producătorii au mărturisit că aplicaţia e diferită de altele în sensul că Jang Geun Suk poate să fie acum mai aproape de fanii săi, live, dintr-o varietate de locaţii.
Jang Geun Suk a comentat: "E foarte amuzant să pot comunica cu fanii mei în acest fel. De mult timp mi-am dorit să scriu scrisori gen intrări de jurnal pentru fanii mei, şi întotdeauna m-am întrebat la ce se gândeau. Am devenit dependent de aplicaţia aceasta recent, deoarece e atât de uşor de folosit şi e live."
Aplicaţia va fi lansată în curând şi pe piaţa Android.

Eunjung şi Qri din T-ara participă la prima repetiţie pentru "Regele Geunchogo"

După cum a fost raportat anterior, Eunjung şi Qri din T-ara au fost selectate pentru a juca în drama istorică "Regele Geunchogo", înregistrată pentru KBS 1TV. Pe 12 aprilie, cele două membre au participat la prima citire a scenariului împreună şi au împărtăşit poze cu experienţa lor.
Core Contents Media a comentat "Eunjung şi Qri şi-au completat citirea scenariului fără niciun fel de complicaţii. S-au ajutat una pe cealaltă în aspectele în care au avut probleme, şi au exclamat că vor face tot ceea ce pot, ca rivale care sunt totodată prietene."
Cele două au declarat: "Astăzi este prima noastră filmare. Chiar dacă suntem stresate, suntem totodată foarte entuziasmate. Vom munci din greu pentru a captura inimile telespectatorilor."
Eunjung va juca rolul lui Jin Ayi, fica lui Jin Godo, şi viitoarea regină şi soţie a fiului regelui Geuchogo, Geun Gusu, jucat de Geonil din Supernova.
În acelaşi timp, Qri va juca rolul prinţesei Yeojin, o prinţesă băieţoasă, cu o personalitate încăpăţânată, care are probleme datorită diferenţei de vârstă în mariajul său, dar care rămâne o soţie credincioasă.
Primul episod cu Eunjung şi Qri va fi difuzat pe KBS în data de 17 Aprilie.

Park Min Young îşi ia o vacanţă cu "SOLB"


Actriţa Park Min Young se întoarce cu încă un pictorial pentru marca de lenjerie "Solb"!
Anticipând sezonul de vară care se pregăteşte să sosească, "Solb" a decis să facă un photoshoot alegând vacanţa drept concept. Park Min Young a fost rugată să pozeze ca o femeie ce se pregăteşte pentru prima ei excursie împreună cu iubitul.
Părând entuziasmată, dar totodată timidă, Park Min Young şi-a împachetat cu grijă lenjeria "Solb", arătându-şi totodată corpul de invidiat într-o cămaşă largă.
Mie personal mi-ar plăcea să mă duc într-o vacanţă cu Min Young, şi mi-ar plăcea şi mai mult dacă aş fi de alt sex. Dar aşa... Minnie, te superi dacă o să-ţi iau eu locul... poate cu Taeyang?

Bună ziua, lume!

Astăzi, 12 Aprilie 2011, ora 1:10 pm, îmi încep munca în "publicitate". Că mi-am impus şi eu ţelul nobil să promovez muzica provenită din Coreea. Ei, na. De ce? Pentru că eu cred, cum nu se poate mai sincer, că ei au foarte mult potenţial, şi mult prea puţini fani în România. Deci, pentru cele mai noi ştiri şi bârfe despre celebrităţile coreene, pentru toate albumele, videoclipurile şi single-urile lansate, pentru cele mai rapide traduceri şi orice altceva aţi putea dori legat de showbiz-ul coreean, puteţi apela cu toată încrederea la mine!
Eh. Suficient cu lauda, deocamdată - e momentul să mă apuc de treabă! Toodles!