marți, 12 aprilie 2011

Eunjung şi Qri din T-ara participă la prima repetiţie pentru "Regele Geunchogo"

După cum a fost raportat anterior, Eunjung şi Qri din T-ara au fost selectate pentru a juca în drama istorică "Regele Geunchogo", înregistrată pentru KBS 1TV. Pe 12 aprilie, cele două membre au participat la prima citire a scenariului împreună şi au împărtăşit poze cu experienţa lor.
Core Contents Media a comentat "Eunjung şi Qri şi-au completat citirea scenariului fără niciun fel de complicaţii. S-au ajutat una pe cealaltă în aspectele în care au avut probleme, şi au exclamat că vor face tot ceea ce pot, ca rivale care sunt totodată prietene."
Cele două au declarat: "Astăzi este prima noastră filmare. Chiar dacă suntem stresate, suntem totodată foarte entuziasmate. Vom munci din greu pentru a captura inimile telespectatorilor."
Eunjung va juca rolul lui Jin Ayi, fica lui Jin Godo, şi viitoarea regină şi soţie a fiului regelui Geuchogo, Geun Gusu, jucat de Geonil din Supernova.
În acelaşi timp, Qri va juca rolul prinţesei Yeojin, o prinţesă băieţoasă, cu o personalitate încăpăţânată, care are probleme datorită diferenţei de vârstă în mariajul său, dar care rămâne o soţie credincioasă.
Primul episod cu Eunjung şi Qri va fi difuzat pe KBS în data de 17 Aprilie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu