miercuri, 13 aprilie 2011

Viitoarea trupă B1A4 ne este prezentată!

Notă: Acest articol este compus, de fapt, din trei.

A apărut un nou grup de idoli în oraş, şi au un concept care e destul de unic. Numiţi "B1A4", grupul a fost iniţial prezentat publicului printr-un webtoon (benzi desenate online).
Deoarece atât de puţină informaţie este disponibilă deocamdată (în afară de webtoonul propriu-zis), netizenii au înnebunit cu speculaţiile. Un netizen pretindea să fi înţeles sensul din spatele numelui lor - explicând că personajele din webtoon aveau grupele de sânge A şi B.

Altcineva a presupus că grupul ar fi mixt, cu toate că există doar cinci personaje principale, toţi băieţi, în poza de deasupra (Gong Chan, Shin Woo, San Deul, Jin Young şi Baro), zvonurile spun că există şi o fată, pe nume Anna.
Pe 11 aprilie, un reprezentativ de la agenţia B1A4 a prezentat, în final, o faţă şi o scurtă biografie a unuia dintre membri. Prezentat ca liderul, Jin Young, reprezentativul a pretins că acest idol are un talent muzical excepţional.

 "Se pot găsi multe informaţii interesante despre B1A4 în webtoon," a spus. "Agenţia noastră primeşte o mulţime de telefoane cerând mai multe informaţii. Jin Young este liderul echipei şi a fost pregătit în compunerea melodiilor, cântat, şi actorie pentru ceva vreme acum. Are un talent muzical excepţional, şi albumul lor va conţine un cântec compus şi scris de el."
B1A4 urmează să debuteze la sfârşitul lunii.

În ciuda faptului că se alătură unei pleiade de trupe de băieţi care urmează să debuteze, cum ar fi Boyfriend, M-1, X-5, Block-B şi After School Boys, cel mai nou grup care se alătură, B1A4, a avut o metodă neconvenţională de a-şi face debutul public - prin webtoons!
Astăzi, cel de-al doilea membru, Baro, a fost dezvăluit pe pagina principală a siteului oficial B1A4.
Un reprezentativ a WM Entertainment, agenţia B1A4, a spus, "În ciuda faptului că arată adorabil, Baro are un ton de rap carismatic. Şi-a pus amprenta pe toată creaţia rapului pentru albumul lor de debut şi este excepţional de talentat în acest domeniu."
Vă vom anunţa dacă mai multe informaţii apar despre Baro şi restul membrilor din B1A4.


După ce şi-au dezvăluit primii doi membri, trupa B1A4 şi-a updatat website-ul, arătându-ne şi pe cel de-al treilea membru, Gongchan.
Un reprezentativ al WM Entertainment a spus, "Gongchan este maknae, şi principalul solist al echipei. Are nu numai talent vocal, dar este şi un actor impresionant, aşa că va putea să facă promoţii pe diferite niveluri."
Aşteptaţi să apară şi informaţii despre Sandeul şi CNU în următoarele zile!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu