marți, 12 aprilie 2011

Rainbow împărtăşesc poze demonstrând munca grea pe care au depus-o pentru comeback!

Ca multe alte lucruri, comeback-ul impresionant al trupei Rainbow cu cea mai nouă melodie a lor, "To Me", nu a fost făcută fără sacrificii. Fanii au fost şocaţi de pozele pe care fetele le-au împărtăşit recent pe pagina lor de Facebook, care au dezvăluit efortul depus în pregătirile pentru comeback.
Yoon Hye poate fi văzută cu picioarele acoperite de bandaje din cauza repetiţiilor pe tocuri. Jaekyung, Woori, No Eul, Seung Ah şi Hyun Young pot fi şi ele observate aţipind sau dormind oriunde şi oricând pot. In mod hilar, Hyun Young este înfăţişată îmbrăţişând un ventilator în timp ce doarme, din cauza căldurii de la lungile ore de repetiţii ale coregrafiei.
Încă de când şi-au deschis pagina de Facebook, fetele au continuat să posteze update-uri şi să converseze cu fanii. Au comentat, "Este minunat că putem conversa atât de liber nu numai cu fanii noştri coreeni, dar şi cu cei internaţionali. Ne simţim mult mai responsabile să ne descurcăm mai bine. Mulţumim că vă îngrijoraţi atât de mult pentru noi. Ne distrăm foarte tare în timpul promoţiilor."


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu